Wonderstripes, bekend van de ‘ooglift in enkele seconden’ komt opnieuw met een quick fix product. Wonderstripes Hyaluron Moisturizing Booster Mask verzorgt en revitaliseert de huid met een onmiddellijk liftend effect als resultaat.

Wonderstripes Hyaluron Moisturizing Booster Mask geeft onmiddellijk een frissere en jongere look. De aanwezige Hyaluronzuur in het masker hydrateert als geen ander en stimuleert de cellen en de vorming van nieuw collagen. Het resultaat is meer veerkracht en souplesse van de huid waardoor de huid strakker aanziet en fijne lijntjes in mum van tijd minder zichtbaar zijn.

Hyaluron-Moisturizing-Masker

Het masker is gemaakt van het milieuvriendelijke materiaal bio-cellulose en bevat natuurlijke en fijne nanovezels die duizendmaal dunner zijn dan menselijk haar. Deze vezels zorgen ervoor dat het masker zich goed hecht aan de contouren van het gezicht. Bio-Cellulose heeft een belangrijke fysieke eigenschap; de vezel is zeer hydrofiel en heeft het een verbazingwekkend vermogen om vocht vast te houden. De collageen in het masker vormt een vochtinbrengende laag op de huid waardoor de huid er onmiddellijk frisser en gladder uitziet. Ook de Aloë Vera in het masker schenkt veel vocht. Daarnaast zit de Aloë Vera vol vitaminen, aminozuren en mineralen die belangrijk zijn voor de verzorging van de huid.

Gebruik
Breng het masker aan op een gereinigde huid. Verwijder het beschermlaagje aan beide kanten van het masker. Plaats het masker op het gezicht en laat het masker voor 15-20 minuten het werk doen. Haal het masker van het gezicht en masseer zacht het overgebleven serum in de huid en de nek. De huid hoeft na het gebruik van het masker niet gereinigd te worden. Na het gebruik van het masker kan de dagelijkse huidverzorging en make-up aangebracht worden. Gebruik de Hyaluron Moisturizing Booster Mask 1 tot 2 keer per week voor het beste resultaat.

Hyaluron Moisturizing Booster Mask is verkrijgbaar in geselecteerde parfumerieën en in de website van wonderstripes. In iedere doos zitten 5 maskers die eenmalig gebruikt kunnen worden.

Prijs: €69,90

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email