Paula’s Choice komt met een unieke body spray die afrekent met puistjes en rode bultjes op het lichaam. Paula’s Choice Clear Exfoliating Body Spray bevat 2% BHA. De bodyspray is speciaal ontwikkeld om hardnekkige puistjes, keratosis pilaris en een rode huid op het lichaam doelgericht te behandelen dankzij een sneldrogende, exfoliërende samenstelling.

Paula’s Choice Clear Exfoliating Body Spray heeft een alcoholvrije formule en laat de huid niet droog of strak aanvoelen. Net als alle producten van Paula’s Choice is deze bodyspray 100% geur- en kleurstofvrij.

Paula’s Choice Clear Exfoliating Body Spray bevat, naast 2% van de exfoliant BHA (Beta Hydroxy Acid/ Salicylzuur), een rijke mix aan antibacteriële en huidherstellende ingrediënten, waaronder panthenol, hyaluronzuur, zoethoutextract, allantoïne en zuurbesextract. Deze ingrediënten zorgen er samen voor dat de lichaamshuid er gladder en rustiger uitziet en de huidstructuur egaler is. Je huid voelt veel zachter aan.

Paula’s Choice Clear Exfoliating Body Spray breng je gelijkmatig aan door middel van de spray. Daarna verdeel je de formule met je handen. Laat de spray even drogen en breng daarna, indien gewenst, een bodylotion aan. Gebruik overdag een zonneproduct met SPF die de huid beschermt tegen UVA/UVB straling. Als je dit product op het gezicht wilt gebruiken, spray er dan wat van in je handpalm en breng het met de vingers van je andere hand op je gezicht aan, waarbij je direct contact met de mond en de huid rond je ogen moet vermijden.

Prijs: € 25,90/118 ml

bestellen

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email