Na een zware werkweek, een enorme kater, of om jezelf gewoon even lekker te verwennen kan een goed masker de uitkomst bieden. Wij helpen jou met de top 3 van de beste gezichtsmaskers zodat je ook op deze dagen jezelf van de beste kant kan laten zien. De gezichtsmaskers die we laten zien hebben wij uiteraard goed getest en zijn volgens ons echte ‘life savers’ op momenten dat je het nodig hebt.

1.  SISLEY MASQUE CREME A LA ROSE NOIR

Eerlijk is eerlijk, dit gezichtsmasker is absoluut niet goedkoop. Maar wel de ultieme redding als de nood hoog is of als je er die dag gewoon fabulous uit moet zien. Dit masker van Sisley is verrijkt is met anti-aging werkstoffen, rijk aan sporenelementen, vitaminen en plantenextracten en doet direct iets aan de tekenen van veroudering en vermoeidheid. Het masker verjongt de huid en herstelt de vitaliteit van de huid. Het gezichtsmasker heeft een heerlijke rozengeur en zachte, romige textuur. Je gezicht ziet er weer als nieuw uit na dit maskertje doordat je huid veel gladder en je krijgt er een hele mooie glow van. Ook groeven, rimpels en wallen zijn een stuk minder. Je kunt altijd een proefje in de winkel vragen om het masker uit te proberen. Maar eenmaal geprobeerd wil je echt niets anders. Een hap uit je portemonnee maar een cadeau voor je huid en voor jezelf. Complimenten gegarandeerd!

Prijs € 118,67 BESTEL HIER

 

CHANEL SUBLIMAGE MASQUE2.  CHANEL SUBLIMAGE MASQUE

Chanel sublimage Masque is het herstellende masker uit de lijn van Chanel. Chanel blinkt volgens ons de laatste jaren uit op het gebied van gezichtsverzorging. Niet alleen zien de verpakkingen er mooi uit, de producten ruiken lekker en ook de werking van de producten is fenominaal. Wat ons betreft het perfecte plaatje. Dit masker voelt lekker vol en zacht aan en geeft een fluweelachtige finish. Ultieme verwenning wat ons betreft. Het masker ontspant en voedt en zorgt daardoor voor een stralende, stevige huid. Na het gebruik van het masker is je gezicht veel meer ontspannen en zie je er echt beter uitgerust uit. Ideal na een slechte nacht of voor moeders die geen volle nachten maken.

Prijs € 171,50 BESTEL HIER

 

 

3.  CLARINS RE-CHARGE RELAXING NIGHT MASK

Clarins My Clarins RE-CHARGE Relaxing Night MaskMaskers voor in de nacht winnen steeds meer aan populariteit. Gedurende de nacht kom je huid tot rust en wat kun je dan beter doen dan jouw huid voorzien van de nodige voedingsstoffen. Het Relaxing Night Mask van Clarins bevat een ontspannende kruidenthee. Het masker laadt de huid op, geeft volume en hydrateert je huid zodat je huid uitgerust wakker wordt. De geur heeft een ontspannende werking. Verder elimineert het masker de vervuilende stoffen/toxines die zich gedurende de dag ophopen en zorgt het ervoor dat de hydratatie op peil wordt gehouden. Je hebt maar weinig nodig van het masker waardoor je er lang mee doet. Het masker ligt voordat je gaat slapen nog echt op je huid, maar als je in de ochtend wakker wordt is het helemaal ingetrokken.

Prijs € 25,04 BESTEL HIER

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email
Over de auteur
Profielfoto van H. van Mackelenbergh
ONLINE BEAUTY ADVISEUR

Zie mij als een online vriendin die jou graag helpt om er nog beter uit te zien. Als beauty expert voorzie ik jou van tips en nieuwtjes en sta ik vooraan in de rij om nieuwe dingen uit te proberen. Altijd onafhankelijk en eerlijk.

Geef een reactie

Fb Connect