Ik kreeg een uitnodiging voor de lancering van deze placenta oogcrème en ik had toch echt gedacht dat er tenminste een placenta van een schaap in zou zijn verwerkt. Dit bleek “gelukkig” helemaal niet het geval te zijn, deze oogcrème bevat placenta uit de toppen van de Aloë Vera en Soja plant.

Deze oogcrème van het Nieuw Zeelandse merk Merino is al langer een hit in Azië, Nieuw Zeeland en Australië en vanaf nu ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt. De Placenta oogcrème van Merino Skincare verfijnt en regenereert de huid rond de ogen en laat deze stralen als nooit te voren.

merino placenta oogcreme

De placenta oogcrème zit boordevol voedzame ingrediënten die de huid rondom je ogen verzorgen. De celvernieuwing wordt op gang gebracht door extracten uit plant placenta om het verouderingsproces tegen te gaan. De conditie van de huid wordt onderhouden door Vitamine B5, deze beschermt je huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf en de zon. Als krachtig antioxidant is vitamine C toegevoegd. Huidveroudering en een droge huid worden tegengegaan door de vitamine E. Propolis, een super ingrediënt dat door bijen uit bloemen wordt gehaald is ook toegevoegd. Deze oogcrème geeft je de huid rondom je ogen een enorme boost!

Alle producten van Merino Skincare zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Merino Skincare is geschikt voor dagelijkse hydratatie en verzorging van de huid, maar daarnaast ook effectief bij bestrijding van specifieke huidproblemen. De producten van Merino Skincare maken zelfs de meest droge, gevoelige en aangedane huid weer mooi en gezond.

Review Merino Placenta Eye Cream
Bestel de Placenta Eye Cream online

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email