Clinique introduceert de Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer. Dit is een 2-in-1 poeder foundation en concealer. Dit poeder zorgt voor een volledige dekking maar voelt toch lekker licht aan op de huid. Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer verbergt de hele dag al de oneffenheden in je gezicht.

Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer heeft een crème-achtige structuur. Dit komt door een dubbel vermalingsproces, waarbij de bestanddeeltjes nog fijner zijn gemaakt en daardoor ook lichter aanvoelen op de huid. Het poeder heeft een speciaal vochtvasthoudend mengsel van glycerine, fytosqualaan en murumuru-boter speciaal voor de droge delen van de huid. Het poeder voorziet je huid optisch van een nieuw laagje dat licht reflecteert waardoor je een zachte, natuurlijk matte finish krijgt.

clinique poeder foundation

Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer heeft een applicator beschikbaar die verschillende applicatietechnieken mogelijk maakt. Hierdoor kun je zelf de dekking van het product bepalen. Met de sponsjeskant van de dubbelzijdige applicator kan een dun laagje worden aangebracht. De donzige, pluisachtige kant neemt meer poeder op en kan gebruikt kan worden om een vollere dekkingsbasis te creëren. Deze donzige kant kan ook gebruikt worden om het resultaat wat gladder te maken. Met het puntige uiteinde van de applicator kunnen vlekjes weggewerkt worden en kun je de lastige gedeelten van het gezicht bereiken of accenten plaatsen.

Clinique Beyond Perfecting Powder Foundation + Concealer is halverwege september 2015 te verkrijgen.
Prijs: € 37.00

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email