Home Make up Beste contour en highlight

Beste contour en highlight

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Met een highlight en contour kit kun je jouw gezicht mooi shapen. Hierdoor kun je mooie delen van je gezicht accentueren en je gezicht een iets andere vorm geven.

De beste contour en highlight producten

ANASTASIA BEVERLY HILLS – CONTOUR KIT CONTOURING

Anastasia contourkitDeze contourkit is verkrijgbaar in 2 kleuren, waaronder ook een voor de donkere huid. Het poeder is heel erg fijn waardoor je het heel mooi en egaal aan kunt brengen en er ook nog eens lang mee doet. De kleuren combineren perfect en de kit is erg veelzijdig. Zo kun je hem gebruiken voor contouren, highlighten, camoufleren en zelfs als oogschaduw misstaat het product zeker niet. Definitely een goede investering!

€ 56

Koop nu


MAC – STUDIO FIX SCULPT AND SHAPE CONTOUR

MAC Studio Fix Sculpt and Shape Contour PaletteDe contouring kit van Mac bevat 3 highlighters die een mooie glans geven en 3 matte contour kleuren. Dit palette geeft je een natuurlijke en stralende uitstraling. Het poeder blend makkelijk met je foundation. Verkrijgbaar voor de lichte en donkere huid.

€ 40

Koop nu

 


SLEEK – FACE FORM CONTOURING

sleek Face Form ContouringDeze contourkit heeft een highlighter, blush en contour in één verpakking. Voor deze prijs is het een ontzettend fijne kit die zeer compleet is. Een ideale starter als je wilt beginnen met contouren. De verpakking is niet te groot en dat maakt deze contour kit ideaal voor onderweg.De lichte kleur is erg mooi voor blondines.

€ 14

Koop nu


Contouring

Met een contouring breng je een schaduw aan.  Door deze schaduw lijkt het verder weg en maak je iets optisch kleiner. Met contouring kun je jouw jukbeenderen beter uit laten komen, je kaaklijn strakker maken, je voorhoofd minder groot laten lijken en jouw neus smaller. De beste kleur van een contour is 3 tinten donkerder dan jouw eigen foundation.

Highlighting

Met een highlight breng je de delen waarop je het aanbrengt naar voren. Met een highlight kun je jouw ogen helderder maken, je jukbeenderen eruit laten springen en je bovenlip accentueren. Door een highlighter in het midden van het gezicht aan te brengen lijkt je gezicht smaller en vang je op een mooie manier het licht.

Een brede neus smaller laten lijken

  1. Breng de contour aan met een kwast aan beide kanten van de neus in een rechte lijn omlaag. Je start bij het begin van jouw wenkbrauwen en eindigt bij het puntje van jouw neus.
  2. Breng de highlighter aan op het midden van je neus. Doe dit heel subtiel en zorg dat de randen goed vervaagd zijn
  3. Blend alles goed in elkaar zodat het er natuurlijk uitziet

Ogen meer naar voren brengen

  1. Breng een highlighter aan over het gehele ooglid. Van het ooglid tot aan de wenkbrauw.
  2. Breng hierover heen een lichte kleur oogschaduw op het onderste ooglid.
  3. Breng een donkerdere kleur oogschaduw of contour aan in de plooi van de oogleden.
  4. Fixeer de kleuren met een transparante poeder zodat ze niet gaan uitlopen in de plooi.
  5. Breng een eyeliner aan op het bovenste ooglid.

Related Posts