Home Gezichtsverzorging Beste reinigingsmelk

Beste reinigingsmelk

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Op zoek naar de beste reinigingsmelk? Je gezicht elke avond en ochtend reinigen is erg belangrijk. Met name in de nacht heeft jouw huid de tijd nodig om te herstellen. Wij gingen voor jou op zoek naar de beste reinigingsmelk.

De beste reinigingsmelk voor je gezicht

1. VICHY – PURETÉ THERMALE MAKE UP VERWIJDERING 3 IN 1

vichy renigingsmelkDeze reinigingsmelk smeer je moeiteloos over je gehele gezicht, ook over je ogen. Hij verwijderd de make up goed en snel zowel in de ochtend als in de avond. De 3 in 1 staat voor reinigingsmelk, oogmake-up reiniger en lotion. Wat ons betreft raden we aan na het gebruik nog wel een lotion te gebruiken maar is het een top reinigingsmelk.

€ 15

Koop nu


2. SISLEY – LYSLAIT CLEANSING MILK

sisley lyslait reinigingsmilkPure luxe, maar daar betaal je ook voor. De handige pompverpakking geeft jou exact de hoeveelheid die je nodig hebt voor het reinigen van je gezicht. De reinigingsmelk voelt heel zacht en romig aan en je merkt dat deze reinigingsmelk je huid niet alleen goed reinigt, maar ook goed verzorgt. Ideaal om te gebruiken bij een droge huid.

€ 109

Koop nu


3. CLINIQUE – REDNESS SOLUTIONS SOOTHING CLEANSER

Clinique soothing cleanserDeze milde cleanser van Clinique is uitermate geschikt voor de gevoelige en/of rode huid. Heeft direct een verkoelende werking. De cleanser schuimt niet maar verwijderd make up goed. Jouw cleanser-to-go als je last hebt van een gevoelige huid.

€ 36

Koop nu


4. DR. HAUSCHKA – REINIGINGSMELK

ReinigingsmelkJe huid op een natuurlijke manier reinigen, dat kan met deze reinigingsmelk van DR. Hauschka. Hij is erg zacht voor de huid, prikt niet en is ook te gebruiken voor je oogmake up. Hij zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en is daarom uitermate geschikt voor degene met een droge en/of gevoelige huid. De geur is best heftig maar verdwijnt wanneer de reinigingsmelk wordt verwijderd.

€ 27

Koop nu


Hoe vaak moet je je gezicht reinigen?

Het beste is om de huid 2 x per dag te reinigen, elke ochtend en elke avond.

Wanneer kan ik het beste een reinigingsmelk gebruiken?

Een reinigingsmelk wordt vaak gebruikt bij een droge tot zeer droge huid. Bij een droge tot zeer droge huid is het af te raden om je huid te reinigen met een face wash. Heb je een vette huid, dan is het gebruik van een facewash cleanser aan te raden. Je kunt er ook voor kiezen om miccelaire water te gebruiken. Dit wordt over het algemeen aangeraden bij een normale huid.

Wat is het verschil tussen een reinigingmelk en een cleanser?

Bij een cleanser, ook wel facewash genoemd moet je eerst de huid nat maken en vervolgende de facewash of cleanser aanbrengen. Een reinigingsmelk kan op de droge huid gebruikt worden. Wanneer je na het wassen met een cleanser een droge trekkerige huid hebt dan kun je beter een reinigingsmelk gebruiken.

Hoe kan ik het beste een reinigingsmelk gebruiken?

Breng de reinigingsmelk aan op een droge huid en laat deze even inwerken. Verwijder de reinigingsmelk met een vochtig warm washandje en/of met een wattenschijfje met wat toner om de reinigingsmelk en de achtergebleven make up te verwijderen. De richting van het verwijderen moet altijd van binnen naar buiten zijn. Gebruik geen toner met alcohol, deze toners drogen de huid uit. Breng na het gebruik van een reinigingsmelk en een toner altijd een voedende of hydraterende crème aan.

Related Posts