De populaire Pro Longwear lijn van MAC cosmetica gaat uitbreiden. Het nieuwste product uit deze populaire lijn is de MAC Collection Pro Longwear Nourishing Waterproof foundation. En zoals de naam al zegt deze foundation is inderdaad waterproof. Hartstikke handig dus voor aankomende zomer.

De waterproof foundation kan worden gebruikt als een foundation of als een concealer. Mac Pro Longwear blijft maar liefst 16 uur zitten, zelfs bij het in contact komen van water of zweet. Geen vocht kan deze vetvrije en waterdichte substantie van je gezicht vervagen.

Mac pro longwear waterproof foundation

MAC Pro Longwear Foundation waterproof is verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren. De formule sluit naadloos op je huid aan. MAC Pro Longwear Foundation waterproof draagt ​​mooi op de huid en heeft een medium tot full gewichtloze dekking en een natuurlijke satijnen afwerking.

Helaas moeten we nog even geduld hebben. De foundation is pas vanaf 28 mei in de MAC store verkrijgbaar en vanaf 20 juni pas bij de Bijenkorf en andere filialen.

Prijs € 34.50

De foundation brush op de afbeelding is de Angled 193 foundation brush. Deze is wel te koop want komt uit het standaard assortiment van MAC.
Prijs € 37.00

bestellen

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email