We hebben het allemaal al druk genoeg, maar verzorgde nagels zijn een must. Wat zou het toch lekker zijn als de kleur op je nagels de hele week niet bijgewerkt hoeft te worden. Wel genieten van een mooie kleur met intense glans, maar zonder dat je er zoveel tijd aan hoeft te besteden. Een beetje zoals gelnagels maar dan gewoon lekker thuis. Ook dat scheelt weer tijd.

OPI infinite shine nagellak

OPI Infinite Shine bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Primer
Deze revolutionaire base coat zorgt voor de perfecte hechting van je kleur! Maak je nagels schoon met OPI Nagellakremover en breng 1 laagje Infinite Shine Primer aan voor optimale hechting en verwijderen zonder vlekken.

Stap 2: Lacquer
Ontdek levendige, volle kleur – boordevol pigmenten. Breng 2 dunne laagjes Infinite Shine kleur aan.
Wacht 2 minuten voordat je verder gaat met stap 3:

Stap 3: Gloss
Met deze top coat krijg je duurzaamheid die je van een gel gewend bent. De speciaal ontwikkelde formule droogt Infinite Shine in gewoon daglicht en zorgt ervoor dat je je kleur heel eenvoudig kunt verwijderen met OPI Nagellakremover 1 laagje van deze speciale top coat zorgt voor spiegelgladde, glanzende nagels, die snel drogen in natuurlijk licht. Het effect van gelnagels maar dan zonder afweken! Eenvoudig te verwijderen met OPI Nagellakremover!

Het resultaat is een Gel-achtige hoogglans, maar zonder lamp. Nagellak met een Intense kleur. Ultraglanzende nagels tot wel 10 dagen, totdat je de Infinite Shine verwijdert.

OPI Infinite Shine is verkrijgbaar in 30 kleuren
Zowel de primer, nagellak en topcoat kosten per stuk € 18,95 (15 ml)

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email