Paula’s Choice komt met een oogcrème en dit is redelijk uniek. Paula Begoun, oprichter van het merk Paula’s Choice beweert namelijk al jaren dat een aparte oogcrème niet nodig is en dat je prima je normale gezichtsverzorging ook onder je ogen kunt smeren. Omdat ze van haar gebruikers steeds vaker de vraag kreeg naar een aparte oogcrème, heeft ze nu toch een oogcrème ontwikkeld.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream gaat de strijd aan tegen rimpels, een droge huid, zonneschade en een verlies aan stevigheid. De huid rondom de ogen is relatief dun en gevoelig en vertoont vaak als één van de eerste delen van het gezicht tekenen van het ouder worden. Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream heeft een uitzonderlijke formule met hoogwaardige ingrediënten voor de huid rondom de ogen. Rimpels en fijne lijntjes, een droge huid en andere tekenen van huidveroudering worden hiermee bij de bron aangepakt. De relatief tere huid van de oogcontouren wordt voorzien van waardevolle anti-aging ingrediënten en huidherstellende werkstoffen om haar jeugdige uitstraling te optimaliseren.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream bevat o.a. de antioxidanten resveratrol en troxerutine en de vitaminen A en E in de strijd tegen vrije radicalen. De oogcrème bevat tevens zoethout- en berendruifextracten tegen donkere kringen en voor een heldere oogopslag. Kalmerende werkstoffen zoals wilgenbast-extract en allantoïne brengen de ooghuid tot rust. Een mix van peptiden, huididentieke en herstellende ingrediënten waaronder sheabutter en glycerine zorgen voor een langdurige en intensieve hydratatie en maken de huid rondom de ogen soepel en veerkrachtig. Van de toegevoegde ingrediënten in deze nieuwe oogcrème staat bekend dat ze rimpels, zonneschade, een droge huid en andere problemen waar de huid van de oogcontouren last van kan hebben, op een effectieve wijze bestrijden.

De nieuwe Resist Anti-Aging Eye Cream is geschikt voor iedereen die graag een apart product wil gebruiken om tekenen van een ouder wordende huid rondom de ogen mee te behandelen. De oogcrème is vanwege de uitzonderlijk rijke formule tevens perfect geschikt voor mensen die een zeer droge huid rondom de ogen hebben, of van wie de dagelijkse gezichtscrème niet rijk genoeg is voor gebruik rondom de ogen.

Prijs: € 35,90

bestellen

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email