We kennen allemaal het probleem. Ineens komt er een mooie dag, een plan voor een heerlijk stranddagje of een spannende date. Je hebt er super veel zin in, alleen je buik is “nog” niet summerproof of dateproof. Er is geen tijd meer voor een uitgebreid fitness programma maar gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen en die binnen 24 uur effect hebben.

Water detox
Water voorkomt een opgeblazen gevoel en een opgeblazen buik. Het beste recept:
Meng in een grote karaf water met een eetlepel geraspte gember, een gesneden komkommer, 1 citroen in dunne plakjes en een klein handje muntblaadjes. Citroen reinigt je lichaam, gember en mint verbeteren de spijsvertering en verminderen je eetlust. Komkommer zorgt ervoor dat je eerder moet plassen waardoor je je afvalstoffen eerder kwijtraakt. Drink naast dit drankje zoveel mogelijk water en vermijdt koolzuurhoudende drank om een opgeblazen gevoel te voorkomen.

Selfmade body wrap
Deze bodywrap kun je aanbrengen voordat je gaat slapen. Scrub je lichaam eerst goed, breng dan een afslankende crème aan, bij voorkeur met cafeïne en gebruik huishoudfolie om jezelf goed in te binden. Bijvoorbeeld vanaf je buste tot en met je bovenbenen. Ok, eerlijk is eerlijk, comfortabel is het niet maar je moet er wat voor over hebben. Het helpt wel. Meet de avond van tevoren je omvang en de volgende ochtend voor het resultaat.

Voldoende slaap
Slapen is altijd een goed idee, je ziet er beter uit en je voelt je ook beter. Slapen voorkomt ook dat je ‘slechte trek’ krijgt en zal ervoor zorgen dat je verstandigere keuzes maakt op het gebied van eten

Morning work out
Doe een korte morning work out, bijvoorbeeld deze video om je buik, billen en billen net wat beter uit te laten komen.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email