Home Gezichtsverzorging Superfoodies All Over gentle scrub

Superfoodies All Over gentle scrub

Door: Hanneke

De Superfoodies lijn van Oolaboo staat bekend om de waardevolle toevoeging van Matcha. Matcha is hét superfood bij uitstek en biedt ontzettend veel goeds voor ons haar, onze huid en innerlijke gezondheid. Matcha scoort zeer hoog in ORAC score, de uitzonderlijk hoge ORAC-waarde (168 500/100g) maakt Matcha tot een krachtige antioxidant. ORAC staat voor ‘oxigen radical absorbance capacity’ en maakt dus duidelijk hoeveel vrije radicalen geabsorbeerd kunnen worden. De antioxidatieve werking van Matcha scoort veel hoger dan van andere meer bekende superfoods.

Matcha

Niet alleen de voedingsmiddelenindustrie heeft Matcha ontdekt, steeds meer biochemici ontdekken de voordelen van het waardevolle Matcha in cosmetica. De gezondheidsvoordelen van Matcha overtreffen vele malen die van normale groene thee. Dit komt omdat je bij Matcha niet alleen het aftreksel drink, maar het hele blad met alle nutriënten consumeert. Matcha scoort bovengemiddeld hoog op het gebied van antioxidantieve werking in vergelijking met andere gezonde en voedzame producten. Matcha is zonder twijfel een superfood dat ook in onze dagelijkse huid- en haarverzorging niet mag ontbreken.
superfoodies lijn

Oolaboo superfoodies

Oolaboo heeft een complete Superfoodies lijn op basis van Matcha. Het bijzondere aan deze lijn die bestaat uit producten voor je huid -en haar is dat deze producten dankzij de samenstelling met Matcha complete bronnen van proteïnen, polysachariden en antioxidanten zijn.

Superfoodies All Over gentle scrub

Oolaboo heeft nu haar superfoodies lijn uitgebreid met een allover gentle scrub. Oolaboo All over gentle scrub is geschikt voor alle huidtypes, speciaal aanbevolen voor de gevoelige huid. Matcha creëert een bescherming tegen vrije radicalen. Fijne ‘korreltjes’ van roze zandstranden uit Tikehau (Frans Polinesië), samen met vanille bonen en macadamia noten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen. Door het gebruik van deze zachte scrub ontstaat een betere absorptie van hydraterende behandelingen. De botanische extracten van Capuacuboter en de kalmerende babassu-olie helpt over-stimulatie van de huid te voorkomen. Deze scrub maakt je huid zacht, schoon en laat deze er gezond uitzien.

Verkrijgbaar voor € 39.95

Koop nu

Related Posts